Jag stöder Charly

Jag kan dela ut valmaterial
Jag kan ordna plats för evenemang
Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet
Just nu:

Laddar Twitter...
Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
13.05.2009

Keskustelua Yhdysvaltojen ulkopolitiikasta

Hyvä keskustelu Yhdysvaltojen ulkopolitiikasta (ei virallisesti EU vaalitapahtuma, mutta kävi sellaisesta) tänään. Paikalla myös Axel Hagelstam, Nils Torvalds ja Björn Månsson. Esitin näkemyksen jonka olen tuonut esille jo vuosia aiheeseen liittyvissä puheissa: Yhdysvallat ja Eurooppa ovat hitaasti mutta varmasti totuttelemassa uuteen transatlanttiseen suhteeseen....

Läs mer...
13.05.2009

Mietteitä moninaisuudesta

Piti eilen kirjoittaa moninanisuudesta joka oli esillä Myyrmannissa, päivä oli kuitenkin odottamattoman kiireinen. Maanantaina siis vietin pari tuntia Paalutorilla keskustelemassa ihmisten kanssa, sekä EU:sta että kouluista ja yksinhuoltajuudesta.  
Karkit olivat hitti kaikkien keskuudessa, ja ilmapallot lapsiperheiden suosiossa. ”Gamla tanter är morjens!” pinssit oli kuitenkin nuorison selvä ykkösjuttu.

Kävellessäni Eurooppalainen Suomi ry:n EU-vaalirekan ohi sattui silmääni kuvakulma jossa Suomalainen moninaisuus näkyi yhdellä silmäyksellä.En saanut kameraa valmiiksi tarpeeksi nopeasti, joten kuvasta puuttuu vanhempi veteraanisukupolven pariskunta, ja isä lastenrattaineen, mutta koko loppupäivän mielessäni vilkkui RKP:n EU vaalien teema: Moninaisuus tuo lisäarvoa. Suomi on se maa joka se on, koska olemme vuosisatojen ajan olleet valmiit ottamaan vastaan ihmisiä ja vaikutteita muualta.

Läs mer...
11.05.2009

Moninaisuutta Myyrmannissa ja Isossa Omenassa

Tänään oli ”ostaripäivä” – tapahtumia ensin Paalutorilla Myyrmannin vieressä ja sitten Isossa Omenassa. Paikalliset osastot järjestivät molemmat tilaisuudet, josta suuri kiitos. Suomen moninaisuus oli esillä monella eri tavalla, ajatuksia siitä huomenna. Oli myös hyvä nähdä, että Hesari julkaisi tänään lyhyen mielipidekirjoituksen opettajien lomauttamisesta. Se on mielestäni edesvastuutonta – siinä aikuiset ajavat sekä lapsia että Suomea suohon..

Läs mer...
Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11