Jag stöder Charly

Jag kan dela ut valmaterial
Jag kan ordna plats för evenemang
Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet
Just nu:

Laddar Twitter...
Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
07.06.2009

Seven more hours of voting

It is nearly complete. There are seven more hours of voting left. It’s quite amazing, being this calm that is. I have no idea how the elections will turn out, but it has been an exciting ride. Only in retrospect can I say that campaigning was partially what I was expecting, and partially not anything like it.

I want to thank all those who have helped me during the past months. Without your help and support none of this would have been possible. Thank You.

After the elections are truly over, I will write some more thoughts about the whole experience, but tonight you can follow my thoughts, feelings and emotions through Twitter (or this website). It’s going to be exciting and fun!

Läs mer...
05.06.2009

Elämän pieniä hetkiä

Toiseksi viimeinen kampanjapäivä, päivän viimeinen virallinen stoppi oli Munkkivuoren ostarilla. Taas monia kiinnostavia keskusteluja, mutta yksi lyhyimmistä oli myös yksi niistä jonka tulee muistamaan pitkään...se myös muistutti, että vaikka nämä vaalit ovat erinomaisen tärkeitä, on elämässä paljon muuta...

Läs mer...
01.06.2009

Ykkösaamun suuri vaalikeskustelu

Osallistuin YLE:n Ykkösaamun suureen vaalikeskusteluun tänään. Keskustelu alkoi railakkaasti kun sanoin että ALDE (ryhmä jossa RKP istuu Euroopan Parlamentissa) on vaankieliasemassa, kahden ääripään välissä. Kok ja SDP:n edustajat ärähtivät heti. Muita kuin kahta suurta puoluetta ei kuulemma tarvittu kun ääripäät sopivat asiat keskenään - siis teoriassa. Ensimmäinen keskustelu kuitenkin jossa parlamentin parlamentaarisuus juuri tuli esille; tietenkin ajamme niitä asioita jotka edistävät myös Suomen asiaa, mutta omista poliittisista lähtökohdista.

Omasta mielestä meidän on erityisesti tuettava pieniä ja keskisuuria yrityksiä, varmistettava jokaisen mahdollisuus osallistua yhteiskuntamme rakentamiseen, ja pohjustettava tulevia Nokioita - jolloin ajattelen tulevaisuuden energialähteiden kehittäjien ja tuotteistajien tukemista. Lisää mietteitä lähetyksessä (podcast tai MP3)
Läs mer...
Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11